Forenede Care slutför förvärvet av A&O Ansvar och Omsorg

Forenede Care slutför förvärvet av A&O Ansvar och Omsorg efter godkännande av Konkurrensverket – blir nu tredje störst inom äldreboenden i Sverige.

Genom förvärvet förstärker Forenede Care sin position på marknaden och blir nu det 3 största omsorgsbolaget inom äldreboende i Sverige med totalt 62 boenden. Ytterligare 2500 medarbetare välkomnas samtidigt in i Forenede Care-familjen som nu växer till totalt 7400 individer. 

-Vi är väldigt glada att nu få välkomna A&O Ansvar och Omsorg och alla fantastiska medarbetare in i Forenede Care. Tillsammans kommer vi bli ännu bättre och jag ser fram emot att nu på riktigt påbörja arbetet med att bygga vår gemensamma kultur och bli det bästa bolaget för alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Denna förstärkning av kunskap kommer naturligtvis också påverka våra andra verksamheter inom hemtjänst, ASIH, personlig assistans och palliativ vård på ett positivt sätt på säger Madeleine Lundström VD Forenede Care.

-Jag känner mig väldigt glad att vi nu kan ta nästa steg och påbörja integrationen av A&O Ansvar och Omsorg in under Forenede Cares varumärke och namn. Både jag och min far Frank som grundade bolaget är övertygade om att Forenede Care och A&O Ansvar och Omsorg passar perfekt tillsammans och vi ser att detta kommer påverka branschen på ett positivt sätt berättar Sakarias Mårdh, avgående VD för A&O Ansvar och Omsorg.

-Det är en stor dag för Forenede Koncernen. Förvärvet av A&O Ansvar och Omsorg stärker hela koncernen och vår vision om att göra skillnad för människor, för samhället och för framtiden. Köpet stärker vår affär och vi kommer kunna leverera ännu högre kvalitet till alla de som har behov av vård och omsorg avslutar koncerndirektör Lars Folkmann.

För mer information vänligen kontakta Roy Sundvall, Marknad- och kommunikationschef Forenede Care:
Mail: roys@forenedecare.se / Tel: 070-08 49 53

Forenede Care är ett ledande omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom vård och omsorg. Forenede Care är en del av den familjeägda koncernen Forenede som startade sin verksamhet 1959. Forenede Cares huvudkontor ligger i Malmö och startade sin verksamhet 1998.