Lediga tjänster

Vill du hjälpa till?

I samband med smittspridningen av Corona / Covid-19 i samhället har vi en ökad sjukfrånvaro bland våra medarbetare. Eftersom vi har fortsatt behov av att tillhandahålla god omvårdnad för våra boende behöver vi nu ytterligare medarbetare som kan hjälpa till.

Vi hoppas därför att det finns många som vill hjälpa till och som är intresserade av att arbeta hos oss under tiden som spridning av Corona / Covid-19 pågår. Vi har behov direkt vid vissa verksamheter och vissa verksamheter kan komma att behöva hjälp inom en snar framtid.

Vill du hjälpa våra äldre i en tid då hjälpen behövs som mest?

Har du erfarenhet från vården eller på annat sätt är intresserad av att bistå oss vill vi gärna ha kontakt med dig.

Vi söker medarbetare för olika typer av uppdrag, i varierande omfattning, exempelvis:

  • Undersköterka
  • Vårdbiträde
  • LEG Sjuksköterska
  • Lokalvård
  • Tvätt
  • Kök

Kan du hjälpa till och har intresse får du gärna anmäla ditt intresse på mailadress:

jagvillhjalpatill@ansvarochomsorg.se

Vi arbetar löpande med rekrytering. Ange ort och den/de uppgifter/områden du kan hjälpa oss med i din ansökan.

Vid frågor kontakta Elin Blomdahl (elin.blomdahl (a) ansvarochomsorg.se)

Välkommen med din ansökan!

A&O söker kontinuerligt engagerade och positiva medarbetare som vill vara med och driva vår verksamhet framåt.

Vi har samlat alla annonser i rekryteringsportalen YouCruit där du både hittar annonsen och kan skicka ansökan till oss. För att komma till vår portal klickar du på knappen eller här (öppnas i nytt fönster). Alla tjänster utannonseras även på Arbetsförmedlingen.

Finns det ingen aktuell annons för tillfället är du välkommen att kontakta respektive verksamhetschef.

Välkommen till A&O!

En äldre kvinna kollar in i kameran och ler med en anställd i bakgrunden

Att jobba inom A & O

Våra medarbetare är vår största tillgång i verksamheten då det är medarbetarna som utför för den dagliga och direkta omvårdnaden av de boende. Därför är det av viktigt att A&O stöttar och hjälper medarbetarna att vara motiverade och engagerade.

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och må bra på arbetsplatsen och med sin arbetssituation. Vår personalpolicy sätter därför den enskilda medarbetaren i centrum och fokuserar på att ständigt förbättra dennes villkor. Vi vill bland annat att arbetsplatsen ska vara trygg och präglas av en positiv atmosfär med ett gott samarbete på alla nivåer. Vi vill att medarbetarna ska känna delaktighet och ha stor möjlighet att påverka sin egen situation.

Vi vill att våra medarbetare ges möjlighet att bredda sin kompetens och hålla sig uppdaterad inom den senaste forskningen och rönen. Att arbeta med utbildning, kompetensutveckling och handledning är en väsentlig del av boendets kvalitetsarbete och våra medarbetares välmående och utveckling.

En god arbetsmiljö är en förutsättning för att kunna utföra sitt arbete på ett effektivt sätt därför arbetar vi aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska kunna påverka och utforma sin arbetsplats. Vi arbetar också med att främja hälsa och att förebygga sjukskrivningar.

A&O är medlem i Almega Vårdföretagarna och har därigenom tecknat kollektivavtal för all personal.

Två av de anställda sitter och dricker kaffe i en soffa