• Information med anledning av Coronaviruset (Covid 19) finner du här
 • Välkommen till Riggargatan

  Riggargatan är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på två våningar och fyra avdelningar. Verksamheten öppnade 2010 och huset är ljust och välplanerat med ett gemensamt kök och vardagsrum som naturlig samlingspunkt på varje avdelning. Den övre våningen har stora balkonger i anslutning till vardagsrummet medan nedre våningen har altaner ut mot innergården.

  På innergården finns en fin trädgård med buskar, blommor och träd samt en anlagd asfalterad gångväg.

  Gemensamt i huset intill entrén finns ett gemensamt samlingsrum som kan användas till större arrangemang eller lånas för privata tillställningar.

  Verksamheten är beläget i den växande stadsdelen Brandholmen strax utanför centrala Nyköping med närhet till promenadstråk längs vatten och natursköna områden. Det finns även goda busskommunikationer till centrum i nära anslutning till äldreboendet.

  Bemanning

  Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med landstinget.

  Verksamhetschef

  • Rina Karlsson

   Enhetschef

   0155-451 902

   rina.karlsson@ansvarochomsorg.se

  Karta

  Riggargatan 4A,  611 62 Nyköping